Rechtsgebieden

Carlo Welten biedt uitgebreide juridische diensten op het gebied van huurrecht, strafrecht en sociale zekerheid, met een focus op deskundigheid en resultaatgerichtheid.

Huurrecht

Het huurrecht omvat de regels en wetten met betrekking tot het huren en verhuren van onroerend goed, zoals woningen en bedrijfsruimtes.

Strafrecht

Strafrecht omvat de regels en wetten die bepalen welke gedragingen strafbaar zijn en welke straffen daarop staan.

Sociale zekerheid

Sociale zekerheid omvat regelingen en wetten die zorgen voor inkomen en ondersteuning bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en ouderdom.

Over Carlo

Expert in meerdere rechtsgebieden

Carlo is een ervaren advocaat gespecialiseerd in huurrecht, strafrecht en sociale zekerheid. Met zijn brede kennis en vaardigheden staat hij zijn cliënten bij in de meest complexe zaken en biedt hij hen de beste juridische ondersteuning.

Of het nu gaat om geschillen tussen huurders en verhuurders, strafrechtelijke vervolging of sociale zekerheidsgeschillen, Carlo heeft altijd als doel om zijn cliënten de best mogelijke oplossing te bieden. Hij heeft jarenlange ervaring en kennis opgebouwd in deze rechtsgebieden, en houdt zich altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen in de wetgeving.

Als advocaat begrijpt Carlo dat elke zaak uniek is en een individuele aanpak vereist. Hij zet zich dan ook altijd in om de belangen van zijn cliënten te behartigen en hun rechten te verdedigen. Door zijn professionele en toegankelijke benadering weet hij het vertrouwen van zijn cliënten te winnen en hen bij te staan in hun juridische kwesties.