Over Carlo

Carlo is een ervaren advocaat gespecialiseerd in huurrecht, strafrecht en sociale zekerheid. Met zijn brede kennis en vaardigheden staat hij zijn cliënten bij in de meest complexe zaken en biedt hij hen de beste juridische ondersteuning.
Carlo Welten Huurrecht en Strafrecht advocaat
Carlo Welten

Ervaring en expertise combineren.

Carlo Welten is een ervaren advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht, strafrecht en sociale zekerheid. Hij heeft veel kennis opgebouwd op deze gebieden door zijn jarenlange ervaring en zijn continue bijscholing. Carlo is werkzaam in Rotterdam en Tilburg en heeft een goed inlevingsvermogen in zijn cliënten. Hij zet zich volledig in om de beste oplossingen te vinden voor zijn cliënten en hun belangen te behartigen.

Carlo is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA), waardoor hij deel uitmaakt van een netwerk van toegewijde advocaten met expertise in strafrecht. Dankzij zijn lidmaatschap van de NVSA heeft Carlo toegang tot de nieuwste ontwikkelingen binnen het strafrecht en kan hij zijn cliënten de best mogelijke verdediging bieden.

Als advocaat binnen het rechtsgebied sociale zekerheid staat Carlo zijn cliënten bij tijdens de aanvraagprocedure voor uitkeringen en kan hij hen helpen bij het aanvechten van beslissingen van uitkeringsinstanties. Door zijn gedrevenheid en kennis weet hij vaak succesvol te zijn in dit soort procedures.

Door zijn expertise op de gebieden huurrecht, strafrecht en sociale zekerheid, en zijn toewijding aan zijn cliënten, heeft Carlo een uitstekende reputatie opgebouwd als advocaat.

Huurrecht

Het huurrecht omvat de regels en wetten met betrekking tot het huren en verhuren van onroerend goed, zoals woningen en bedrijfsruimtes.

Strafrecht

Strafrecht omvat de regels en wetten die bepalen welke gedragingen strafbaar zijn en welke straffen daarop staan.

Sociale zekerheid

Sociale zekerheid omvat regelingen en wetten die zorgen voor inkomen en ondersteuning bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en ouderdom.

Rotterdam & Tilburg

Carlo Welten is als advocaat werkzaam in zowel Rotterdam als Tilburg, wat hem flexibel maakt om cliënten in beide omgevingen bij te staan. Door deze brede geografische spreiding is hij goed bereikbaar voor mensen die juridische bijstand nodig hebben in zowel de regio Rotterdam als Tilburg. Of het nu gaat om een huurgeschil, strafzaak of sociaal zekerheidsrechtelijke kwestie, Carlo staat klaar om zijn cliënten te helpen.

Rotterdam

Maashavenstraat 77
3072 AW Rotterdam

Tilburg

Sint Josephstraat 126d
5017 GL Tilburg

Welten advocatuur
Welten tilburg

Carlo Welten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • huurrecht (woon- en bedrijfsruimte)
  • strafrecht (waaronder ook jeugdstrafrecht)
  • sociaal zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.